Stäng

Jobba hos oss

Här nedan hittar du lediga tjänster på vårt centrala kontor. Är du intresserad av att jobba hos någon av våra delägare, är du välkommen att besöka deras sidor.

Woody Bygghandel i Helsingborg

Teknisk support

Är du en person som har stenkoll på läget och uppskattar tekniska lösningar? Då kan du passa utmärkt för att ta plats som teknisk/marknadssupport till marknadsavdelningen på Woody Bygghandel med placering i Helsingborg.

Vi söker dig för rollen att agera support för vårt digitala verktyg, den sk säljstödsplattformen. Du kommer bland annat att ta emot inkommande frågor och beställningar avseende marknadsfrågor, hatera support och felsökning, arbeta med publicering av produkten på webben/E-handeln samt mycket mer. Du blir helt enkelt spindeln i nätet på marknadsavdelningen.

Har vi träffat rätt? För mer information och ansökan, klicka här!

Copywriter 

Har du passion för kommunikation och förmåga att skriva starka och effektiva texter för i huvudsak digitala kanaler? Då har vi ett spännande jobb som copywriter att erbjuda.

Som copywriter på Woody Bygghandel blir du en viktig del i marknadsavdelningen där du arbetar med att uttrycka varumärkets identitet. Stort fokus läggs vid content, textinnehåll och budskapsformuleringar i de digitala kanalerna men arbetet innebär ett helhetsansvar för att skapa text för samtliga kanaler varvid din förmåga att uttrycka dig kreativt och strategiskt i text oberoende av kanal är viktig. 

Vill du veta mer? Information och ansökan hittar du här!