Stäng

Jobba hos oss

Här nedan hittar du lediga tjänster på vårt centrala kontor. Är du intresserad av att jobba hos någon av våra delägare, är du välkommen att besöka deras sidor.

Woody Bygghandel, huvudkontoret Helsingborg 

Butiksutvecklare till Woody Bygghandel AB

Vill du arbeta med Sveriges största bygghandel och arbeta med Woodys anläggning/butikskoncept? Just nu söker vi en butiksutvecklare med placering på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Läs mer och sök tjänsten

 

Controller till Woody Bygghandel AB

Vill du som Controller utvecklas, ta nästa steg och vara med på en spännande resa? Just nu söker Woody Bygghandel AB en engagerad och affärsdriven controller.

Läs mer och sök tjänsten

 

Miljö- och hållbarhetschef till Woody Bygghandel AB

I rollen som Miljö- och hållbarhetschef arbetar du i en stabsfunktion och rapporterar direkt till VD. I rollen ingår ett övergripande ansvar för företagets miljö och hållbarhetsarbete. Du kommer att driva förbättringsarbetet, initiera, analysera och följa upp projekt inom området.

Läs mer och sök tjänsten

 

E-commerce manager till Woody Bygghandel AB

Brinner du för digitala affärer och har erfarenhet inom e-handel, projektledning och digitala lösningar? Vill du vara med om en spännande digital resa inom Woody Bygghandel? Då kan tjänsten som ansvarig Digitala affärer vara något för dig!

Läs mer och sök tjänsten

 

 

Hos Inhouse hittar du samtliga tjänster som ligger ute just nu. 

 

Se alla tjänster