Stäng

Aktuella kampanjer

Sommar, sol och nya byggprojekt, nu är det dags för Sommarbygget 2017! Med värmen rullar fasadjobb, fönster- och dörrbyten och andra sommarprojekt in. I nya numret av Proffsguiden får du även tips och råd inför pool- och uteplatsbygget. Och självklart får du läsa om spännande nyheter som förenklar och effektiviserar arbetet ytterligare. Missa inte att läsa lite extra om våra leverantörer Elitfönster, Santex och Lingbo kulturfönster, du hittar deras sidor nedan.

Lingbo Kulturfönster

Fönster i klassisk stil, men med moderna egenskaper. Det är vad Lingbo Kulturfönster tillverkar i sin fabrik i Hälsingland. Här finns inga fönster på lager utan allt tillverkas på beställning.

Läs mer om Lingbo

 

Elitfönster

Att Elitfönster är en av Sveriges absolut ledande fönsterleverantörer beror inte enbart på att de har så bra fönster. Det hänger också samman med att de lyckats förenkla monteringsjobbet. Nytt för i år är att de även har skjutdörrar!

Läs mer om Elitfönster

Santex

Värmeisolerat, energieffektivt och kvalitetssäkrat. Det kan du vara säker på att få om du bygger uterum med svenska Santex. Dessutom är de riktigt enkla att montera. Vi brukar säga att det enda du behöver är skruvdragare och vattenpass.

Läs mer om Santex