Stäng

Aktuella kampanjer

Nu drar Höstbygget igång och vi är mer laddade än någonsin. Än får vi vänta några veckor innan Proffsguiden kommer ut, så passa på att kolla in några av våra leverantörer så länge. Nedan hittar du VELUX, Elifönster och ISOVER.

VELUX

Takfönster är ett utomordentligt sätt att släppa in ljuset på, ändå är det många byggare som tvekar inför att montera det. Vi har frågat specialisten på takfönster, Lars Schönström på VELUX.

Läs mer om VELUX

 

Elitfönster

Elitfönster har fönster för alla önskemål: bullerdämpande, inbrottssäkra och energismarta, till och med smutsavvisande fönster som gör fönsterputsningen till ett nöje. Kom in till oss på Woody så berättar vi mer om alla fönstermöjligheter.

Läs mer om Elitfönster

 

ISOVER

ISOVER Piano är en glasullsisolering speciellt framtagen för ljudisolering av mellanväggar. Faktum är att den isolerar så bra att du slipper använda dubbla gipsskivor. Det räcker med enkla. Mindre jobb för dig, mer ljudisolering för kunden.

Läs mer om ISOVER

 

 

Facebookserie – Vi är Woody Bygghandel

Ni har väl inte missat att det har dragit igång en serie om Woody Bygghandel på Facebook? Innehållet består av kortare filmer som visar människorna bakom Woody, oavsett om du är byggare, butikspersonal, konsument eller proffs.