Stäng

Woody är med och bygger svensk fotboll!

Woody är med och bygger svensk fotboll!

Tillsammans med Svenska Fotbollförbundet är vi nu för sjätte året i rad med och uppmärksammar den fantastiska insats som landets ungdomstränare gör för våra fotbollsspelande tjejer och killar. Genom Woody Ungdomsledarstipendiet premierar vi de som i sin tränarroll föregår med gott exempel när det gäller att utbilda och inspirera nästa generations fotbollsspelare. Vi tror nämligen att bra ledare gör skillnad, oavsett om de befinner sig på eller utanför plan. Nedan hittar du all information du behöver för att nominera just din tränare!

Nominera redan nu på svenskfotboll.se

 

Nominera din tränare till Woody Ungdomsledarstipendiet

Mellan den 1 maj och 31 augusti kan du nominera en tränare eller ledare som du tycker är ett föredöme.

Kriteriet för att kunna ansöka om stipendiet är att ungdomsledaren:

  • Har minst 3 års erfarenhet som ungdomsledare i en förening
  • Är tränare/ledare för ett lag i åldersklassen 12–15 år
  • Tillhör en breddförening (ej elitförening i dam- och herrallsvenskan samt Superettan)

Nominera till Woody Ungdomsledarstipendiet via svenskfotboll.se. Fyll i det digitala nomineringsformuläret och motivera valet av din kandidat. 

Stipendiaterna offentliggörs under september i år. Stipendiaterna premieras med två fullspäckade kunskapsdagar signerade Svenska Fotbollförbundet. Under ledning av några av de främsta tränarna och ledarna inom svensk fotboll, får stipendiaterna lära sig nya metoder och trender. Men även en unik möjlighet att nätverka med likasinnade tränarkollegor från hela Sverige. Vem tycker du har gjort sig förtjänt av lite mer uppmärksamhet?

 

 

Ett spelsäkert samarbete på gräsrotsnivå

Svensk ungdomsfotboll

Vi tar ansvar för att utbilda byggare och driva byggbranschens utveckling. Man kan säga att det ligger i vår natur att inspirera ledare för att de i sin tur ska kunna få andra människor att växa. Fotbollen är Sveriges i särklass största sport.

Det finns ungefär 3 300 föreningar över hela landet och de har tillsammans över en miljon medlemmar. Lägg där till det ideella arbete som tusentals ledare, tränare och föräldrar investerar i för att få barn och ungdomar att utvecklas på plan. Därför är det med stolthet som vi presenterar samarbetet mellan Woody Bygghandel och Svenska Fotbollförbundet, vilket gör Woody till "Officiell partner svensk ungdomsfotboll".

  

En perfekt passning till breddfotbollen

 

”Woody Ungdomsledarstipendiet” finns till för att lyfta fram ungdomstränare inom breddfotbollen som tränar pojk- och flicklag i åldern 12–15 år och har minst tre års erfarenhet. Anledningen till att vi väljer bredd före elit, är just för att ge lokala föreningar chansen till utveckling och framsteg. Nomineringen av ungdomstränarna pågår mellan 1 maj och den 31 augusti och sker ute hos landets föreningar. De vinnande stipendiaterna får utbildningsdagar tillsammans med några av de främsta tränarna och ledarna som finns inom svensk fotboll idag, samt idrottspsykolog, fysiolog m.fl. De får ett helt nytt nätverk av likasinnade, nya kontaktvägar in till Svenska Fotbollförbundet, nya metoder och insikter i sitt utövande och förhoppningsvis ny energi inför kommande säsonger. 

  

Rätt ledare bygger framtidsdrömmar

Vi vet att goda ledare kan göra underverk och att de många gånger är avgörande för varje människas enskilda utveckling. På fritiden, på jobbet och i skolan. Kan vi på Woody bidra till att barn och ungdomar inspireras till att gå och spela fotboll flera gånger i veckan – kanske istället för att vara ute och hitta på bus – genom att stötta framtidens ledare, då har vi gjort något gott i samhället. De åtskilliga timmar som landets fotbollstränare och ledare lägger ned av sin fritid vill vi premiera. Därför har vi tillsammans med Svenska Fotbollförbundet instiftat ”Woody Ungdomsledarstipendiet” som syftar till att uppmärksamma det fina arbete som görs ute bland klubbarna i landet.

 

Vi är med och bygger svensk fotboll

Vi är väldigt glada över att kunna stödja ungdomsfotbollen i Sverige. Tillsammans gör vi det möjligt för tjejer och killar att utveckla sina fotbollstalanger med utbildade tränare och ledare. Vi tror nämligen att bra ledare gör skillnad, oavsett om de befinner sig på eller utanför plan!